2share Blogg

Stand up med en snygg OCH rolig kvinna

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

I morse vaknade jag med kramp i magmusklerna. Dessvärre inte på grund av magövningar på gymmet men väl av hysteriska skrattanfall på en stand up-föreställning i går kväll. (Med tanke på magkänslan i morse är jag nu övertygad om att det gör samma nytta vilket onekligen piggar upp och ger livet en ny vinkel.) Det var i alla fall sååå galet roligt. Henrik Skyffert var kvällens dragplåster. Han är inte min absoluta favorit på scen men när han,som sommarölänning och med ett stort hjärta för ön och dess invånare, pratar öländska (nåja nästan) och driver med både sina egna tillkortakommande och ölänningarnas egenheter så viker jag mig dubbel av skratt. Flera gånger tänkte jag att ”just detta ska jag komma i håg” vilket naturligtvis var helt lönlöst. I dag är alla geniala skämt som bortblåsta. Förresten är det väl inte så smart att stjäla andras skämt, det blir liksom inte lika roligt då. Jag får helt enkelt konstatera att jag har många goda egenskaper och trevliga sidor men att vara rolig är inte en av dem. Faktiskt inte alls.

Förutom Henrik Skyffert stod ytterligare tre komiker på scenen. En av dem var Jessica Persson, en tokrolig kvinna från Värnamo (?) som på skön småländska hann med att både återge besök hos gynekologen och avslöja var hon förvarar sin dildo. Och mina vänner, hon är varken ful eller överviktig, vilket verkar vara ett slags krav för att en kvinna ska kunna vara rolig. Hon är en både skitkul och skitsnygg 45-åring. Befriande!

MG_7177 (1)

Jessica Persson

Det var en magisk kväll i Borgholm där vi satt i en vacker trädgård med ljumma vindar, omgivna av gamla vackra trähus och fikade hembakt i pausen. Svensk sommar, mmm…

Jag hoppas och önskar att du också har en ljuvlig sommar.

Catharina

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tio =