2share Blogg

Vad är det med kvinnors handväskor?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

De är stora som säckar, små som plånböcker, hårda, mjuka, i skinn, eller i tyg. En del kvinnor äger en enda handväska som de älskar och bär varje dag tills den ramlar sönder medan andra har en hel garderob med väskor i olika storlekar, färger och materiel för att perfekt matcha dagens outfit. Oavsett vilken typ du tillhör så är väskan alldeles säkert fylld till bredden med ”bara det allra nödvändigaste”.

Vad finns i din handväska?

Till för tio år sedan hade jag aldrig handväska. Jag tyckte att den var i vägen och jag lyckades glömma den överallt. Nu är jag beroende. Jag har under flera år haft ganska stora väskor. Nu ha jag dock fastnat för 2Shares lilla axelväska som rymmer förvånansvärt mycket. I den lilla smidiga väskan har jag plånbok, telefon, husnycklar, bilnyckel, läppglans, hundpåsar (har jag för övrigt i alla fickor också), penna, visitkort och solglasögon. Ja ja, den är ganska full men det funkar jättebra. Utom när jag måste vända upp och ner på hela väskan för att hitta det där kvittot som jag nyss i all hast tryckte ner. Ja men då rullar ju tampongerna över hela butiksgolvet och mynten smiter in under hyllorna just samtidigt som telefonen ringer ilsket. Kinderna blir röda och öronen varma. I det läget spelar storleken ingen roll. Jag gillar verkligen min axelväska. Och så hänger den där tvärsöver så att jag har båda händerna fria.

Ibland har jag funderat över varför inte män behöver handväskor. Nu har jag har svaret, de använder våra! Det är inte sällan som min man kollar att jag har handväskan med mig och sedan ber att få lägga sin plånbok, telefon, nycklar och solglasögon i min väska. Som om den inte redan var fylld till bristningsgränsen. Suck.

Vad har du i din handväska?  Lägg upp en bild på Instagram och tagga med #denmodernaväskan. Jag är säker på att vi kan få några härliga skratt.

Jag vill passa på att tipsa om vår tävling där du faktiskt kan vinna 2Shares superfina handväska/portfölj värd 3990 kr. Gå in på vår Instagram @2Share.se och följ instruktionerna. Vips, så kan snyggaste handväskan bli din.

Ha en riktigt skön avslutning på helgen och

… glöm inte den älskade handväskan❤️.

Catharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − tre =